Conversie optimalisatie.

Doet jouw website waar hij online voor staat? We zien vaak prachtige websites die niet converteren. Er zijn verschillende oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat een website geen nieuwe leads of sales binnen haalt. Voorbeelden hiervan zijn; moeilijk betaalproces, geen Call To Actions of een contactformulier die verstopt zit. Het proces van deze verbetering of ontwikkeling noemen we conversie optimalisatie

Wat is Search Conversie Optimalisatie?

Conversie optimalisatie (ook wel CRO genaamd; Conversie Ratio Optimalisatie) is het proces van verbetering of ontwikkeling om een bezoeker klant te maken. Per website is het doel verschillend en het is belangrijk om dit van te voren in kaart te brengen. 

Bij conversie optimalisatie kijken we naar het proces van een conversie. Deze versimpelen, verduidelijken of maken we laagdrempeliger.

Wat zijn de voordelen?

  • Meer conversies
  • Gebruiksvriendelijker
  • Beter inzicht in de functie van een website
  • Hogere ROI
  • Bezoekersgericht sturen en tot actie verleiden

Waarom conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie richt zich op het oplossen van de vele obstakels die in uw website aanwezig kunnen zijn en leiden tot minder conversie. Door handige tools als Google Analytics en de juiste expertise kan precies gemeten worden wat wel  of niet werkt op een website.  Naast dat web statistieken een belangrijke rol speelt in conversie optimalisatie zijn gebruiksvriendelijkheid en CTA buttons ook van groot belang. 

Laat Viktor je persoonlijk informeren.

Bedrijven die voor gingen.

Opzoek naar meer traffic?