Internet marketing.

De laatste jaren heeft internet marketing zich erg ontwikkeld. Door de constante innovatie zijn er talloze manieren ontstaan om traffic naar je website te krijgen en deze om te zetten in betalende klanten.

Welke internet marketing strategie past bij jou?

Een bijpassende internet marketing strategie is niet zomaar gevonden. We leveren het totale plaatje en zetten verschillende kanalen in die passen bij de communicatie van jouw onderneming. Samen werken we een stappenplan uit die op zowel lange- als korte termijn zijn doelen behaald.

Bel Max.

Max vertelt je met liefde en plezier over onze aanpak. Neem contact op voor bijpassend advies.

Waarom heeft elk bedrijf internet marketing nodig?

  • Goedkoper dan traditionele marketing
  • Gerichte targeting
  • Meetbaar
  • Bereik kent geen grenzen
  • Doelgerichte communicatie
  • Duurzame zichtbaarheid

Welke internet marketing tools gebruiken jullie?

SEO

Op lange termijn zichtbaarheid creëren. Dit wordt gedaan door waarde (content) te bieden aan zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

SEA

Op korte termijn is SEA een absolute succesfactor voor veel bedrijven. Meetbare resultaten en een duidelijk beeld van ROI zijn de rode draad in onze bewezen effectieve werkwijze.

Social advertising

Gesponsorde berichten is de oplossing voor bedrijven die willen werken aan branding of conversies. Ook B2B wordt steeds meer ingezet door ondernemingen.

Internet marketing bureau Pace Runners

De term pace runners komt uit de sportwereld. Een pace runner is namelijk een gangmaker, ook wel haas genoemd, die tijdens een wedstrijd voorop loopt om het tempo te bepalen, zonder zelf te willen winnen.

Wij identificeren onszelf heel graag in deze vergelijking. We werken namelijk van harte met bedrijven samen om te kijken hoe zij kunnen groeien. Ons uiteindelijke doel is om samen door te groeien en hier voordeel uit halen. Dit doen we met een persoonlijke, op maat gemaakte strategie. Ieder bedrijf heeft een andere bedrijfsdynamiek en manier van denken. Ons doel is om uiteindelijk samen met het allerbeste resultaat over de finish te komen.