SEA.

Een website laat je vaak maken met het doel conversies binnen halen. Dit hele proces begint bij het genereren van traffic naar je website. Een goede methode om snel resultaat te behalen is Search Engine Advertising.

SEA kan erg rendabel zijn, maar wie zomaar begint zonder onderzoek te doen heeft een lage slagingskans. 

Wat is Search Engine Advertising?

De naam verklapt eigenlijk al een groot deel van deze methode. SEA is het adverteren in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Tegen betaling wordt jouw bedrijf bovenaan in Google gezet op pagina 1. 

Wat zijn de voordelen?

  • Snel online & offline
  • Sterke targeting
  • Meetbare resultaten
  • Direct resultaat
  • Goed voor naamsbekendheid
  • Werkt in elke branche
  • Doelgericht

Search campagnes.

Veel bedrijven steken veel tijd in het creëren van content en het scoren in Google via SEO. Aan het eind van de streep gaat het genereren van traffic en conversies en SEA is een veel te dure methode. Althans… Dat is je verteld!

Door de enorme concurrentie zijn kliks via Search Ads inderdaad vaak erg hoog. Gelukkig bestaan er slimme search-campagnes die worden ingesteld op een bepaald doel. Wil jij het laagst bieden of juist de beste Return On Ad Spend? De Advertentie optimaliseert zich op basis van wat jouw einddoel is!

Laat Viktor je persoonlijk informeren.

Hoe behalen we SEA resultaten?

Zoals al eerder vermeld is er veel concurrentie in de SEA wereld. Dit komt omdat er veel goede resultaten mee behaald worden. Door de jaren heen hebben we een positieve ontwikkeling gezien in het algoritme van Google. Hierdoor optimaliseert het algoritme van Google zelf op het doel dat ingesteld is. 

Met smart bidding worden biedingen automatisch ingesteld om je doelen te bereiken. Het Google Ads Smart Bidding-algoritme gebruikt machine learning om optimale zoekwoordbiedingen te plaatsen op basis van een breed spectrum aan contextuele signalen waar wij marketeers geen toegang tot hebben. Als marketeer moeten we het algoritme van Google goed gebruiken in plaats van hem proberen te verslaan. We leveren de juiste middelen aan waardoor de machine learning kan starten. Door het behalen van de gewenste resultaten weet Google steeds beter aan wie de advertentie vertoond moet worden.

Bedrijven die voor gingen.

Opzoek naar een duurzame oplossing?